Krispig crudité

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
1
Krispig crudité

Ett snabblagat recept på krispig crudité som är en traditionell fransk förrätt. Du gör förrätten av bland annat fänkål, rädisor, morötter, äpplen, gurka, salladslökar och citronjuice. Fräscht och aptitligt!

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2009

Krispig crudité

Ingredienser

8 portioner
2   fänkål
2   knippen rädisor
4   morötter
2   gröna äpplen
1   gurka
6   salladslökar
1 dl  kallpressad rapsolja
3 msk  färskpressad citronjuice
1 tsk  salt
2 krm  nymalen vitpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Supergod!

Sandra

2021-03-06

Testa liknande recept

Mandelpotatisvåffla med siksallad
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Råkost med kallpressad rapsolja
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fårfiol med äppelsallad
Betyg 3 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Eldig räkcocotte med pepparrot
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fänkåls-coleslaw
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Äppelsill med fänkål och ingefära
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga