Krispig sallad med kålrabbi och päron
![Krispig sallad med kålrabbi och päron](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_188316/cf_259/krispig_sallad_med_kalrabbi_och_paron.jpg)
Uppdatera fredagstacosen med denna sallad som tillför krisp till tacobuffén! Ett snabbt och enkelt tillbehör som görs på kålrabbi, päron, selleri och gräslök.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2018
![Krispig sallad med kålrabbi och päron](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_188316/cf_259/krispig_sallad_med_kalrabbi_och_paron.jpg)
Ingredienser
4-6 portioner
500 g kålrabbi
500 g päron
2 stjälkar stjälkselleri
1 dl finskuren gräslök
1 msk vitvinsvinäger
1 msk olivolja
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi574 KJ / 134 kCal
Fett3 g
Salt1 g
Kolhydrater20 g
Protein3 g
Kommentarer