Krustad med mandelpotatis och Västerbotten

Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
1
Krustad med mandelpotatis och Västerbotten

Ett mumsigt inslag som passar bra som mingeltilltugg till välkomstdrinken. De färdigköpta krustaderna fyller du enkelt med mandelpotatisblandningen smaksatt med Västerbottensost. Toppa med stenbitsrom och dill.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011

Krustad med mandelpotatis och Västerbotten

Ingredienser

6 portioner
500 g  mandelpotatis
3 dl  riven Västerbottensost
25 g  rumsvarmt smör
1 dl  vispgrädde
1   paket minikrustader (à 50 g)
1   burk stenbitsrom (à 75 g)
dillvippa till garnering
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar

För alla

Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein. Fri från ägg men kontrollera innehållet i krustaderna.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Smakade alldeles utmärkt till fördrinken på kräftskivan

Eva-lisa

2013-07-19

Testa liknande recept

Hasselbackspotatis med löjrom och gräddfil
Betyg 4.6 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löjromspizza
Betyg 4.6 av 5.
71 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rårakor i våffeljärn
Betyg 4.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Bakade mandelpotatishalvor med Västerbottensost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kalaskrustader
Betyg 3.1 av 5.
33 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ägghalvor med gräslöksmajonnäs och rom
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga