Krustad med mandelpotatis och Västerbotten
![Krustad med mandelpotatis och Västerbotten](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_39710/cf_259/krustad_med_mandelpotatis_och_vasterbotten.jpg)
Ett mumsigt inslag som passar bra som mingeltilltugg till välkomstdrinken. De färdigköpta krustaderna fyller du enkelt med mandelpotatisblandningen smaksatt med Västerbottensost. Toppa med stenbitsrom och dill.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2011
![Krustad med mandelpotatis och Västerbotten](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_39710/cf_259/krustad_med_mandelpotatis_och_vasterbotten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
500 g mandelpotatis
3 dl riven Västerbottensost
25 g rumsvarmt smör
1 dl vispgrädde
1 paket minikrustader (à 50 g)
1 burk stenbitsrom (à 75 g)
dillvippa till garnering
1/2 tsk salt
1 krm peppar
För alla
Innehåller gluten, laktos och mjölkprotein. Fri från ägg men kontrollera innehållet i krustaderna.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Smakade alldeles utmärkt till fördrinken på kräftskivan
Eva-lisa
2013-07-19