Kryddgriljerad julskinka
![Kryddgriljerad julskinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_29647/cf_259/kryddgriljerad_julskinka.jpg)
En underbar skinka med smak av jul finner du i denna kryddgriljerade julskinka. Rosta ströbröd, kryddnejlika, kryddpeppar och apelsinskal före du strör det över skinkan. Griljera i ugn och servera avsvalnad.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010
![Kryddgriljerad julskinka](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_29647/cf_259/kryddgriljerad_julskinka.jpg)
Ingredienser
1 skinka
1 kokt, rimmad skinka (à 3-4 kg)
1 dl ströbröd
1 tsk malen kryddnejlika
1 tsk malen kryddpeppar
rivet skal av 1 apelsin
1 äggula
4 msk skånsk senap
För alla
Gör glutenfri: använd ströbröd fritt från gluten.
Gör laktosfri: använd mjölkfritt ströbröd.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt ströbröd.
Gör äggfri: använd ströbröd fritt från ägg, uteslut äggulan eller ersätt den med t ex ett par matskedar crème fraiche.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer