Kryddig äppelbellini
![Kryddig äppelbellini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_88167/cf_259/kryddig_appelbellini.jpg)
Krydda bubbelvinet med äppelmust, kanel, kardemumma och stjärnanis för en fruktig välkomstdrink eller fräsch avslutning på middagen. Utgå från cava, prosecco eller alkoholfri äppelcider. Festligt och läskande!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2014
![Kryddig äppelbellini](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_88167/cf_259/kryddig_appelbellini.jpg)
Ingredienser
8 portioner
5 dl äppelmust eller äppeljuice
1 1/2 cm färsk ingefära
1 kanelstång
1/2 tsk hela kardemummakärnor
1/2 stjärnanis
1 flaska vitt mousserande vin (t ex cava eller prosecco) eller alkoholfri äppelcider (à 750 ml)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer