Kryddig äppelbellini

Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat
0
Kryddig äppelbellini

Krydda bubbelvinet med äppelmust, kanel, kardemumma och stjärnanis för en fruktig välkomstdrink eller fräsch avslutning på middagen. Utgå från cava, prosecco eller alkoholfri äppelcider. Festligt och läskande!

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2014

Kryddig äppelbellini

Ingredienser

8 portioner
5 dl  äppelmust eller äppeljuice
1 1/2 cm  färsk ingefära
1   kanelstång
1/2 tsk  hela kardemummakärnor
1/2   stjärnanis
1   flaska vitt mousserande vin (t ex cava eller prosecco) eller alkoholfri äppelcider (à 750 ml)

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
24 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Äppelkick med ingefära och citron
Betyg 3.3 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äppeljuiceglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Blåbärsglögg med kanel, kardemumma och stjärnanis
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kryddlag
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sval dröm
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm äppelmust med lönnsirap och kanel
Betyg 4.7 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga