Kryddig äppelchutney

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
0
Kryddig äppelchutney

God chutney som inte bara passar till indisk mat, utmärkt till många kött- och fiskrätter.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2012

Kryddig äppelchutney

Ingredienser

4 dl
6   torkade aprikoser
4   röda äpplen
1   rödlök
1 msk  olja
1 dl  rårörsocker
1/2 dl  honung
2 msk  finhackad ingefära
2   skivor citroner med skal skurna i bitar
3 msk  färskpressad citronjuice
1 tsk  kanel
1 tsk  kardemumma
1/2 tsk  gurkmeja
1 krm  kajennpeppar
1 krm  salt
1 krm  kryddnejlika

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Aprikoschutney
Betyg 2.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kärstis garam masala
Betyg 4.5 av 5.
54 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Vinterkryddad hirsgröt
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chutney
Betyg 4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fikonchutney med stjärnanis
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kladdkaka med chutney på torkade frukter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga