Kryddig ost- och olivblandning
![Kryddig ost- och olivblandning](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_30265/cf_259/kryddig_ost-_och_olivblandning.jpg)
Med detta recept kan du själv göra en kryddig ost- och olivblandning. Smaken varieras genom att använda olika fasta ostar som du blandar med oliver, dill- och fänkålsfrön, kummin samt olivolja. Dekorera den smakrika blandningen med bladpersilja.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010
![Kryddig ost- och olivblandning](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_30265/cf_259/kryddig_ost-_och_olivblandning.jpg)
Ingredienser
6 portioner
200 g blandad fast ost t ex feta, Appenzeller, lagrad Svecia
2 krm hel kummin
2 krm fänkålsfrön
2 krm dillfrön
200 g oliver
2 msk olivolja
bladpersilja till garnering
Gör så här
Tips
Servera de här kryddiga ostoliverna med lite goda nötter, korvar och marinerade grönsaker.
Har du lagat receptet?
Kommentarer