Kryddiga färskorvar i baguette

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
2
Kryddiga färskorvar i baguette

Smörgåsmat med egna kryddiga färskorvar på baguette med ljuvlig tzatziki och sallad är lockande till lunch eller picknick. Korvarna gjorda på blandfärs smaksätter du med spiskummin och serverar varma tillsammans med tzatzikin i baguetten.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Kryddiga färskorvar i baguette

Ingredienser

4 portioner
1 dl  majsstärkelse
1 dl  varmt vatten (till majsstärkelsen)
500 g  blandfärs
1   ägg
1 - 1 1/2 tsk  spiskummin
vitlöksklyftor
1 - 1 1/2 tsk  sambal oelek
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
1 - 1 1/2 msk  olja
1   baguette
salladsblad
skivad lök
tomatskivor
2 dl  smaksatt crème fraiche eller tsatsiki

För alla

Fri från ägg.
Gör glutanfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Att man ska lägga till 1 dl vatten till maizenan.

Ica

2005-07-08

vad betyder + dl varmt vatten

Susanna

2005-05-04

Testa liknande recept

Ninas bagel deluxe
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Falukorvsburgare med ajvarcoleslaw
Betyg 4.2 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kycklingjärpe med frisk morotssallad i baguette
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paprikasoppa med räkbaguette
Betyg 3.6 av 5.
18 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chilibönsås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mexikanska bönburgare med basilikaguacamole
Betyg 4.4 av 5.
45 personer har röstat
Under 60 min att tillaga