Kryddiga kycklingspett i baguette
![Kryddiga kycklingspett i baguette](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63455/cf_259/kryddiga_kycklingspett_i_baguette.jpg)
Lägg kycklinglårfilé i en härlig marinad som får smak av spiskummin, ingefära, chili och paprikapulver. Trä på spett och tillaga i förväg och ät kalla. Eller grilla dem à la minute.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2012
![Kryddiga kycklingspett i baguette](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63455/cf_259/kryddiga_kycklingspett_i_baguette.jpg)
Ingredienser
8 portioner
ca 1 kg kycklinglårfilé
8 små baguetter
Marinad
2 msk färsk finriven ingefära
2 msk paprikapulver
2 tsk gurkmeja
2 tsk malen spiskummin
2 tsk chilipulver
1 dl olivolja
2 tsk honung
1 tsk salt
2 krm peppar
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg om lämpligt bröd används.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer