Kryddkorvar och surkål i baguette med saltgurka och senap
![Kryddkorvar och surkål i baguette med saltgurka och senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_162162/cf_259/kryddkorvar_och_surkal_i_baguette_med_saltgurka_och_senap.jpg)
En schysst grillkväll kräver mustiga korvar och rejäla tillbehör. Surkål, saltgurka och surdegsbaguette till grillkorvarna, på med grillen och sedan är grillfesten fixad och klar.
![Kryddkorvar och surkål i baguette med saltgurka och senap](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_162162/cf_259/kryddkorvar_och_surkal_i_baguette_med_saltgurka_och_senap.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g surkål
2 hela saltgurkor
1 stor surdegsbaguette
ev 2 msk olja
8 kryddkorvar
Till servering
senap
För alla
Kontrollera noga innehållet i korven i övrigt fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör så här
Tips
Blanda surkålen med hackad persilja.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3842 KJ / 919 kCal
Fett53 g
Salt6.65 g
Kolhydrater68 g
Protein40 g
Kommentarer