Kustjägare – grillad sub med kräftstjärtar och syrad fänkål
![Kustjägare – grillad sub med kräftstjärtar och syrad fänkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125740/cf_259/kustjagare_–_grillad_sub_med_kraftstjartar_och_syrad_fankal.jpg)
Det avlånga, lätt söta sub-brödet är perfekt att göra grillmackor av. Hela blir en måltid; halva blir en aptitretare. Här fyller vi subsen med röd pesto, syrad fänkål, rucola och kräftstjärtar. Svårslaget!
![Kustjägare – grillad sub med kräftstjärtar och syrad fänkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_125740/cf_259/kustjagare_–_grillad_sub_med_kraftstjartar_och_syrad_fankal.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 fänkål
1/2 dl ättika (12%)
1 dl strösocker
1 förp kräftstjärtar (à 360 g)
130 g tomat pesto
4 sub bröd
1/2 förp rucola (à 65 g)
För alla
Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut pesto tomat mot soltorkad tomatcreme.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1858 KJ / 446 kCal
Fett22 g
Salt1.64 g
Kolhydrater38 g
Protein21 g
Kommentarer