Kyckling i paneng curry
![Kyckling i paneng curry](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_175246/cf_259/kyckling_i_paneng_curry.jpg)
En välsmakande thairätt med kyckling och paneng curry. Låt kycklingen få fräsa i stekpannan för att sedan låta den sjuda tillsammans med haricot verts och grytbasen. Servera sedan tillsammans med nykokt ris och toppa rätten med färsk gräslök.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 18 2018
![Kyckling i paneng curry](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_175246/cf_259/kyckling_i_paneng_curry.jpg)
Ingredienser
2 portioner
2 port ris
300 g strimlad kycklingfilé
1 tsk olja
1/2 förp haricots verts (bönor) (à 150 g)
400 ml paneng curry grytbas
1 ask färsk gräslök (à 20 g)
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2978 KJ / 723 kCal
Fett32 g
Salt3 g
Kolhydrater58 g
Protein44 g
Kommentarer
Ursäkta nu hänger jag med, haricotsvertsen =)
Jonas
2020-01-29Hej Jonas! Vad bra att du förstod vad vi menar. Hoppas att du gillade rätten! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-01-30Vad menar man med tillsätt bönorna? Står ingenstans om bönor i receptet.
Jonas
2020-01-29