Kyckling med citronärter, rödbetor och kokt potatis
![Kyckling med citronärter, rödbetor och kokt potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_197216/cf_259/kyckling_med_citronarter__rodbetor_och_kokt_potatis.jpg)
En god middag som passar hela familjen. Servera vitlökskryddad kyckling med fräscha citronärter, ugnsrostade rödbetor med smak av rosmarin, och kokt potatis.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2019
![Kyckling med citronärter, rödbetor och kokt potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_197216/cf_259/kyckling_med_citronarter__rodbetor_och_kokt_potatis.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g kokt potatis
Redan färdigt
1/2 sats vitlöksstekt kycklingbröst (se länk i steg 1)
1/3 sats citronärtor (se länk i steg 1)
1/2 sats rostade rödbetor med rosmarin (se länk i steg 1)
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop 3 recept till ett nytt.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Förvånad över att något så enkelt blev så gott. Jag upptäckte för sent att det inte är någon sås med i receptet och blev rädd att det skulle bli torrt, men det gick utmärkt utan. Jag ersatte kycklingen med oumpf, vilket funkade bra.
Anna
2019-04-29