Kyckling med grön curry och bambuskott
![Kyckling med grön curry och bambuskott](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_203188/cf_259/kyckling_med_gron_curry_och_bambuskott.jpg)
Fyllig thailändsk gryta med kycklingfilé, grön curry, bambuskott, mild kokosmjölk och het piri-piri. Servera kycklingcurryn med jasminris och en god sallad.
![Kyckling med grön curry och bambuskott](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_203188/cf_259/kyckling_med_gron_curry_och_bambuskott.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g kycklingfilé
1 gul lök
2 msk olivolja
1 burk grön curry med bambuskott, grytbas (à 400 ml)
2 burkar bambuskott (à ca 200 g)
1 burk kokosmjölk (à 400 ml)
1 citrongräs
1 msk fisksås
2 piri-piri
thaibasilika
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer