Kycklingfiléer med mango- och gurkraita

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
3
Kycklingfiléer med mango- och gurkraita

Läcker kycklingfilé som du serverar med sötsura tomater och en mango- och gurkraita på sidan om. Raitan ger ett fräscht inslag till rättens annars heta toner och kan förberedas dagen innan.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Kycklingfiléer med mango- och gurkraita

Ingredienser

4 portioner
4   kycklingfiléer (à ca 150 g)
1 msk  olja

Raita

1   mango
1   gurka
5   myntablad
1 krm  spiskummin
2 dl  naturell yoghurt

Sötsura tomater

12   körsbärstomater
1/2 krm  chilipeppar
1/2 dl  tomatjuice
2 msk  färskpressad citronjuice
1 msk  strösocker
1 msk  finhackat äpple
1 msk  finhackad schalottenlök
salt och peppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt yoghurt- eller crème fraiche-alternativ, eller uteslut mjölkprodukten helt i raitan.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Jättegott! Vi hade klyftpotatis till om man vill ha en mer mättande rätt

Maud

2007-07-17

Ingredienslista saknas...

Anneli

2006-01-07

Ingredienslista saknas...

Anneli

2006-01-07

Testa liknande recept

Myntasås
Betyg 3.3 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Mangoglass med kokossmak
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grön kokossmoothie
Betyg 4.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsk frukt med lime och mynta
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Myntate
Betyg 4 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ceviche med färsk tonfisk och lax
Betyg 3.4 av 5.
25 personer har röstat
Över 60 min att tillaga