Kycklinglasagne med parmesanost
En god och lättlagad kycklinglasagne som tillagas med kycklingfilé, vinsås och goda ostar. Varva stekt kyckling, stekta morötter och prästost med vinsåsen och toppa anrättningen med riven parmesanost.
Ingredienser
4 portioner
400 g kycklingfilé
1 msk olivolja (+ extra till formen)
4 morötter
2 tsk dragon
salt och peppar
3 dl extralagrad prästost (gärna 1878 extra stark)
2 paket färska lasagneplattor (à 250 g)
2 dl parmesan
Sås
3 dl crème fraiche
2 dl torrt vitt vin
1 msk dijonsenap
För alla
Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg.
Recept och bild från Falbygdens.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer