Lammfärsbullar med pasta, rostad kål och gremolata
![Lammfärsbullar med pasta, rostad kål och gremolata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_203921/cf_259/lammfarsbullar_med_pasta__rostad_kal_och_gremolata.jpg)
En god vardagsmiddag där smakrika lammfärsbullar serveras med pasta, gremolata gjord på basilika och rostad blom- och grönkål. Ett recept som går hem hos hela familjen!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2019
![Lammfärsbullar med pasta, rostad kål och gremolata](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_203921/cf_259/lammfarsbullar_med_pasta__rostad_kal_och_gremolata.jpg)
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
4 port nykokt pasta (gärna fusilli)
1/2 sats lammfärsbullar (se länk i steg 1)
1/2 sats rostad blom- och grönkål (se länk i steg 1)
1/2 sats gremolata på basilika (se länk i steg 1)
hackad persilja
För alla
Kontrollera noga innehållet i respektive länkade recept och i pastan.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan. Här sätter du ihop 3 recept till ett nytt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer