Lammkorv med bönsallad och muscovadoglacerat sidfläsk
![Lammkorv med bönsallad och muscovadoglacerat sidfläsk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16939/cf_259/lammkorv_med_bonsallad_och_muscovadoglacerat_sidflask.jpg)
En ordentlig huvudrätt som är mättande och god. Blanda ihop borlotti- eller cannellinibönor med fetaost, lök och vinäger innan det muscovadoglacerade sidfläsket tillsätts. Ät bön- och sidfläsksalladen med stekt lammkorv och garnera med bladpersilja.
![Lammkorv med bönsallad och muscovadoglacerat sidfläsk](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16939/cf_259/lammkorv_med_bonsallad_och_muscovadoglacerat_sidflask.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 g lammkorv merguez
200 g fårost typ feta
150 g rökt sidfläsk
1 msk mörkt muscovadoråsocker
1 burk kokta bönor t ex borlotti eller cannellini (à ca 400 g)
1 rödlök
1 dl finskuren purjolök eller sticklök
1 dl extra virgin olivolja
1 msk vitvinsvinäger
färsk timjan
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer