Lammkorv med glaserade rotfrukter och äpple
![Lammkorv med glaserade rotfrukter och äpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18148/cf_259/lammkorv_med_glaserade_rotfrukter_och_apple.jpg)
Lantlig lammkorv med glaserad morot, rödlök, potatis och äpple. Lägg alltihop på en plåt och ställ in i ugnen. Lätt att tillaga och fullkomligt ljuvligt att äta. Servera tillsammans med en god chutney eller dijonsenap.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2010
![Lammkorv med glaserade rotfrukter och äpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_18148/cf_259/lammkorv_med_glaserade_rotfrukter_och_apple.jpg)
Ingredienser
1 portion
1 lammkorv (à ca 120 g)
1 morot
1/2 liten rödlök
1 potatis
1/2 äpple
smör till formen
1 tsk finhackad rosmarin
2 tsk flytande honung
1 krm salt
1/2 nymalen svartpeppar
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer