Lasagne piggelin
Rejäl och smakrik vegetarisk lasagne piggelin med lök, grönsaker och champinjoner. Gör en egen ostsås med olja, mjöl, mjölk och ost. Grädda i ugn och servera lasagnen med sallad.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 1997
Ingredienser
4 portioner
2 gula lökar
1 msk olja
1 påse djupfrysta wokgrönsaker (à 400 g)
1 burk skivade champinjoner (à 200 g)
1 tsk timjan
1 krm svartpeppar
1 tsk salt
1 vitlöksklyfta
1 förp krossade tomater
Ostsås
2 msk olja
4 msk vetemjöl
8 dl mjölk
2 dl riven ost
salt och peppar
12 st lasagneplattor
riven ost
sallad
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Äå
Ingrid
2021-09-12Supergott recept, och så lätt! Kommer ihåg att detta var ett av de första vegitariska recept jag provade och fastnade på direkten!
Annelie
2009-05-06