Läskande "gubbar"
![Läskande "gubbar"](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16418/cf_259/laskande__gubbar_.jpg)
Läskande "gubbar" är oslagbara till ett glas champagne. Du kokar upp vatten med socker och ingefära. Jordgubbarna får sedan dra i den härliga lagen fram till servering. Utsökt och läskande.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2007
![Läskande "gubbar"](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16418/cf_259/laskande__gubbar_.jpg)
Ingredienser
10 portioner
4 dl vatten
3 dl strösocker
4 msk riven ingefära
1 l sköljda jordgubbar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer