Lat rabarberpaj

Betyg 3.2 av 5.
239 personer har röstat
35
Lat rabarberpaj

Enklare än så här blir det inte. Med det här receptet behöver du varken bunke eller kastrull. Allt varvas direkt i formen. Men tänk på att fördela sockret, vetemjölet och havregrynen i rätt ordning. Rabarberpajen blir läckert knäckig och ganska syrlig.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2013

Lat rabarberpaj

Ingredienser

4 portioner
400 g  skivad rabarber
1 msk  potatismjöl
1 dl  socker
1 dl  vetemjöl
1 dl  havregryn
50 g  vit choklad
75 g  kylskåpskallt smör

För alla

Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: byt vetemjöl mot glutenfri mjölmix och välj havregryn framställda av ren havre.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och vit choklad.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.2 av 5.
239 personer har röstat

Kommentarer

Varför krångla till det? Enkelt och GOTT! Kan rekommenderas. : )

Jan-olof

2024-07-09

Väldigt god, kommer göra den fler gånger 😊

Sabina

2024-07-03

Jättegod paj. Enkel att göra. Skall testa med äpplen till hösten.

Eva

2024-06-23

Näringsvärde per portion

Energi1715 KJ / 410 kCal
Fett21 g
Salt0.26 g
Kolhydrater49 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Knäckig rabarberpaj
Betyg 4.2 av 5.
2778 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Vegansk rabarberpaj
Betyg 4 av 5.
52 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pappas paj
Betyg 3.5 av 5.
118 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Knäckig blåbärspaj
Betyg 4 av 5.
56 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarber- och jordgubbspaj
Betyg 4.6 av 5.
113 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rabarberpaj med mandelmassa
Betyg 4.5 av 5.
106 personer har röstat
Under 45 min att tillaga