Lax teriyaki med ananas och vitkål
![Lax teriyaki med ananas och vitkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Lax teriyaki med ananas och vitkål har både sötma och sting och är en utsökt middagsrätt. Du gör en härlig risblandning med jasminris, vitkål, ananas och teriyakisås. Det passar perfekt med laxen.
![Lax teriyaki med ananas och vitkål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 port jasminris
4 portionsbitar lax (à 150 g)
salt och peppar
1/2 ananas
1/4 medelstort vitkålshuvud
2 msk matolja
1 dl teriyakisås
2 msk sesamfrön
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer