Laxbiffar med dillyoghurt
Trött på att bara steka laxen rakt upp och ned i pannan? Då är detta recept något för dig. Du gör biffar genom att blanda mixad lax med ströbröd och ägg, formar dem till önskad storlek och steker dem gyllene i pannan. Till detta serveras en dillyoghurt med en hint av chilisås och ris!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 46 2019
Ingredienser
Laxiffar
Dillyoghurt
Till servering
För alla
Innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn. Välj glutenfritt ströbröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Tips
Bråttom? Stek laxen som den är.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer