Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter
![Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_23564/cf_259/laxkotlett_med_ugnsbakad_fankal__ruccolacrème_och_valnotter.jpg)
Laxkotletter med en crème på bland annat ruccola, parmesan och kvarg serverar du här med ugnsbakad fänkål och rostade valnötter. Laxen, ruccolacrèmen och fänkålen passar bra till potatis där valnötterna ger fin knaprighet.
![Laxkotlett med ugnsbakad fänkål, ruccolacrème och valnötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_23564/cf_259/laxkotlett_med_ugnsbakad_fankal__ruccolacrème_och_valnotter.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 fänkål
2 msk olivolja
salt och peppar
70 g rucola
1 vitlöksklyfta
1 msk kapris
1 dl riven parmesan
2 dl kvarg
1 citron
1 dl valnötter
4 laxkotletter
1 msk matfett
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2861 KJ / 684 kCal
Fett41.9 g
Kommentarer