Laxrulad med pinjenötter och äpplen
![Laxrulad med pinjenötter och äpplen](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64061/cf_259/laxrulad_med_pinjenotter_och_applen.jpg)
Underbar laxrulad med pinjenötter och äpplen. Knapriga, rostade pinjenötter, äppeltärningar och körvel kokas till en härlig blandning. Perfekt smak till de gravade laxruladerna. Idealiskt med rostat bröd.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2001
![Laxrulad med pinjenötter och äpplen](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64061/cf_259/laxrulad_med_pinjenotter_och_applen.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 gelatinblad
2 äpplen (2 st motsvarar ca 250 g)
2 msk pinjenötter
1/2 dl vatten
1/2 dl konc äppeljuice
1/2 msk hackad färsk körvel
200 g gravad lax i skivor
salt och peppar
rostat bröd till servering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer