Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat
4
Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2008

Laxsnurror med ruccola, wasabi och sesam

Ingredienser

20 st
1/2 dl  rucolablad
100 g  färskost
1/2 tsk  färskpressad citronjuice
1 tsk  wasabi
100 g  kallrökt lax skivad
2 msk  vita och svarta sesamfrön
tunt knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Någon som gjort detta på färdigskivad kallrökt lax (vakumförpackad)?

Sophia

2024-06-13

Hej Sophia! Det är den vi menar! Tokigt att det bara stod rökt lax, jag har uppdaterat detta nu! Tack för att du frågade så vi fick chans att förtydliga! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove

Redaktionen

2024-06-14

Enkelt och gott!

Kajsa

2022-04-12

Såååååå goda!!!

Malin

2019-04-26

Testa liknande recept

Renköttsrulle
Betyg 2.6 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Rökt lax med wasabimajonnäs och sesamfrön
Betyg 3.1 av 5.
80 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Knäckesnittar med krabbröra, rosépeppar och lime
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med räkor och wasabi
Betyg 3 av 5.
101 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Löjrom på knäcke
Betyg 2.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga