Libarulle med kebab och vitlökskräm
Att äta med händerna gör det hela lite roligare för alla familjemedlemmar, och alla får göra sin egen tallrik! Det kocken i hushållet behöver göra är att röra ihop vitlökskrämen, skära upp grönsakerna och steka kebaben. Enkelt och väldigt gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2024
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i kebaben, tomatpeston och brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av kebab, bröd och rostad lök.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja pesto med ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Peston kan innehålla löpe.
Receptet har uppdaterats februari 2024.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Hade rödlök och gjorde stark kebabsås till. God vegetarisk kebab.
Maria
2024-03-13