Lime- och blåbärspaj raw style
En riktigt fräsch och smarrig ”raw” tolkning av klassikern key lime pie. Lägg cashewnötter i blöt över natten och mixa ihop till denna syrliga och krämiga paj full av nyttigheter. Låt stå svalt innan servering och garnera med färska blåbär och limeskal.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2015
Ingredienser
6 portioner
2 dl havregryn
14 färska urkärnade dadlar
1 msk kokosolja
1 msk vatten
Fyllning
200 g cashewnötter
2 msk finrivet limeskal
6 msk färskpressad limejuice
1 msk kokosolja
1 msk agavesirap
2 krm salt
blåbär och rivet limeskal till garnering
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1747 KJ / 417 kCal
Fett22 g
Salt0.37 g
Kolhydrater43 g
Protein8 g
Kommentar
Mycket gott och inte svårt att göra.
Maria
2016-09-03