Lingon- och enbärssill

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
0
Lingon- och enbärssill

Lingon- och enbärssill är en smaskig inlagd sill du enkelt gör själv. Varva rödlök och sillen tillsammans med lingon, enbär, kryddpepparkorn och lagerblad. Tillsätt inläggningslag och låt stå kallt i två dygn.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Lingon- och enbärssill

Ingredienser

10 portioner
1/2   rödlök
5   torkade enbär
1   burk inläggningssill (à 420 g)
1/2 dl  lingon
5   kryddpepparkorn
2   lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Citronsill
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Brantevikssill
Betyg 4.5 av 5.
13 personer har röstat
Över 12 timmar att tillaga
Rotfruktssill
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Öl- och löksill
Betyg 4.6 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Löksill
Betyg 3.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Paprikasill
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga