Linsdipp

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
1
Linsdipp

Linsdipp är en lättlagad liten röra på röda linser, vitlök och sambal oelek som är gott till sallader, bröd och kötträtter. Låt svalna i kylen innan servering.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Linsdipp

Ingredienser

1 sats
1 dl  röda linser
2 dl  vatten
1/2   grönsaksbuljongtärning
1 msk  olivolja
1   pressad vitlöksklyfta
1 - 1 1/2 krm  sambal oelek

För alla

Kotrollera innehållet i bjuljongen.
Fri från: gluten, mjölkprotein, laktos och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat

Kommentar

Jättegod röra, jag ville ha den lite lösare så jag hade i några msk olivolja till + mer sambal så det blev lite mer sting.

Jenny

2023-12-20

Testa liknande recept

Libanesisk linssoppa - Shorbet adas
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krämig spaghetti med röda linser och rostad mandel
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Röd linssoppa med räkor
Betyg 4.4 av 5.
231 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lins- och portabellogryta med rosmarin
Betyg 3.2 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Linssoppa med currymackor
Betyg 3.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Skinkschnitzel med tomat- och kokoslinser
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga