Linslasagne med ajvar och aubergine
En krämig linslasagne värmer gott. Här gör du den med aubergine, gröna linser, ajvar relish och vitlöksklyftor vilket ger en väldigt smakrik linslasagne. Toppa den med tomater som blir härligt tillagade i ugnen. Krispsalladen adderar grönska till rätten. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2019
Ingredienser
Till servering
För alla
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölkdryck och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ. Byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Riktigt god lasagne, men blev en del disk så mer helgmat än vardagskväll.
Sara
2024-03-24766kcal/per portion verkar mycket, hur stor är en portion i vikt?
Mikaela
2022-12-05SÅÅÅ god!!!
Ellen
2022-10-24