Linspasta med svamp, vitlök, persilja och tomat

Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
0Klimatsmart
Linspasta med svamp, vitlök, persilja och tomat

Med linspasta fylld med protein känner du dig mätt längre. Och lägger du till den här smakrika men enkla pastasåsen med svamp, vitlök, persilja och tomat blir både magen och smaklökarna överlyckliga.

Linspasta med svamp, vitlök, persilja och tomat

Ingredienser

4 portioner
2   vitlöksklyftor
1   rödlök
250 g  champinjoner
3 msk  olivolja
salt
svartpeppar
500 ml  tomatsoppa
250 g  körsbärstomater
1   kruka persilja
4   port linspasta

Till servering

riven parmesan

För alla

Kontrollera innehållet i tomatsoppan och linspastan.
Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfri linspasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanosten.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1994 KJ / 476 kCal
Fett16 g
Salt2.87 g
Kolhydrater63 g
Protein17 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Bondsoppa med bönor och skinka
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tomatsoppa med varm macka
Betyg 3.1 av 5.
11 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Krämig tortellini med kyckling och champinjoner
Betyg 4.1 av 5.
20 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lammkorv med champinjoner, haricots verts och pasta
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
One pot pasta
Betyg 4.5 av 5.
289 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svampdoftande kycklingpasta med champinjonsallad
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga