Linssallad med äpple
![Linssallad med äpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Vill du göra en nyttig och mumsig sallad borde du testa det här receptet. Röda linser sveps in i äppelcidervinäger, rapsolja och persilja och ackompanjeras av syrliga bitar äpplen. Ett vinnande koncept!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2007
![Linssallad med äpple](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl röda linser
3 msk rapsolja
1 msk äppelcidervinäger
salt och peppar
2 äpplen
1 msk fryst persilja eller hackad färsk
För alla
Linssalladen är fri från gluten, mjölk och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1260 KJ / 300 kCal
Fett12 g
Kommentarer
Hej Johanna! Du har helt rätt, vi ändrar i receptet att man kan koka dem lite kortare än förpackningens anvisningar. Lycka till! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-09-20Linserna blir ju mosiga om man kokar dem som vanligt. Hur gjorde ni?
Johanna
2017-09-08