Ljummen gnocchisallad med citrondressing
Broccoli och gnocchi utgör basen i denna enkla och fräscha vardagsrätt som görs i en och samma panna. Ringla över en god citrondressing, blanda ner rucola och basilika, toppa med parmesan och vips så är middagen klar!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2024
Ingredienser
För alla
Kontrollera noga innehållet i gnocchin.
Gör glutenfri: välj glutenfri gnocchi.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt smör och parmesan mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Väldigt gott!🤗Viveca H.
Vivi
2024-06-09Använde stekt sparris istället för broccoli. Mums!
Ulrika
2024-05-29Så gott och enkelt att slänga ihop! Lade till bönor för protein och lite fetaost i slutet för lite extra gott.
Sophie
2024-05-26