Ljummen potatissallad med ägg
![Ljummen potatissallad med ägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16066/cf_259/ljummen_potatissallad_med_agg.jpg)
En riktigt god och matig potatissallad med ägg. Servera potatissalladen ljummen som lunch eller varför inte ta med den som matlåda till jobbet? Enkelt och gott.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2006
![Ljummen potatissallad med ägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16066/cf_259/ljummen_potatissallad_med_agg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
600 g potatis
4 hårdkokta ägg
1 påse blandad sallad (à 150 g)
100 g sockerärtor
5 rädisor
1 dl gröna ärtor (frysta, tinade)
1 msk olivolja
1 msk vitvinsvinäger
salt och peppar
För alla
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1050 KJ / 250 kCal
Fett9 g
Kommentar
Gott! En pe4rfekt potatissallad, som man även kan servera lufttorkad parmaskinka till. En god och lättlagad lunch. Att även ta med till jobbet.
Eva
2006-09-20