Lomo saltado – Peruansk oxfilégryta

Betyg 4.8 av 5.70 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Lomo saltado – Peruansk oxfilégryta

Lomo saltado är en sötsyrlig köttgryta som är vanlig i Peru. Prova vårt recept på oxfilégrytan där ostronsås, koriander och tomat sätter smak och servera den på klassiskt vis: med både ris och pommes frites.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2020

Lomo saltado – Peruansk oxfilégryta

Ingredienser

4 portioner
500 g oxfilé
2 krm salt
1/2 tsk svartpeppar
3/4 dl vitvinsvinäger
4 msk japansk soja
3 msk ostronsås
1 rödlök
1 tomat
3 msk rapsolja
1 finskuren salladslök
2 finhackade vitlöksklyftor
1 msk hackad koriander

Till servering

pommes frites och kokt ris

Gör så här

00:02:00
00:00:30
00:00:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.8 av 5.70 personer har röstat

Kommentarer

Supergott! Läste kommentarerna och minskade något på vinägern.

Victoria

2023-07-24

Grymma matlådor Och gott !

Jessica

2023-01-22

Mycket gott och lätt att laga till stort sällskap

Marcus

2022-10-19

Testa liknande recept

Grillad oxfilé
Betyg 4.8 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pommes gruyère med jalapeño
Betyg 4.4 av 5.32 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Korv med pommes och majonnäs
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Moules à la crème
Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tacoburgare med salsasås
Betyg 2.9 av 5.30 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Moules frites
Betyg 4.5 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad