Lumaconi med ryggbiff och tomat

Betyg 3.7 av 5.
31 personer har röstat
0
Lumaconi med ryggbiff och tomat

Lumaconi med ryggbiff och tomat är en hänförande rätt. Kött bryns i olivolja för en fin yta, svamp och lök likaså. För att få till den smakrika grytan adderas vatten, körsbärstomater, buljong och socker, låt koka ihop och vänd ned köttet mot slutet. Lägg till pasta och spenat och det är färdigt för servering.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2015

Lumaconi med ryggbiff och tomat

Ingredienser

4 portioner
4   port pasta (gärna lumaconi)
1   rödlök
ca 150 g  shiitakesvamp
ca 500 g  strimlad ryggbiff
1 msk  olivolja
salt och peppar
1 tsk  timjan
1   burk körsbärstomater (à 400 g)
2 dl  vatten
1   kycklingbuljongtärning
1 tsk  strösocker
65 g  babyspenat

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri fån laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
31 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2057 KJ / 492 kCal
Fett10 g
Salt2.67 g
Kolhydrater59 g
Protein39 g

Testa liknande recept

Wok med teriyaki och sesam
Betyg 4 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svamppaj med spenat
Betyg 2.5 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Wok med shiitake och kyckling
Betyg 3.9 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kycklingpasta med shiitake och citron
Betyg 4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mustig kycklinggryta med shiitakesvamp
Betyg 3 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekta tomater med shiitakesvamp
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga