Majkens kaviarägg
![Majkens kaviarägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14175/cf_259/majkens_kaviaragg.jpg)
Kaviarägg, en klassiker på julbordet med de delade ägghalvorna som toppas med en röra på kaviar och vispad grädde. I denna röra blandar du även lök, gräslök och peppar i gräddblandningen som redan fått smak av kaviaren.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2003
![Majkens kaviarägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14175/cf_259/majkens_kaviaragg.jpg)
Ingredienser
6 portioner
6 hårdkokta ägg
1 dl grädde
2 msk finhackad gul lök
2 msk orökt kaviar
vitpeppar
1 msk finskuren gräslök
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer