Makrillsröra med färskost och dill på knäcke
![Makrillsröra med färskost och dill på knäcke](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_201010/cf_259/makrillsrora_med_farskost_och_dill_pa_knacke.jpg)
Varmrökt makrill kryddad med peppar bildar basen i denna goda röra som du serverar på knäckebröd. Du rör snabbt ihop den med silverlök, dill och färskost. Röran smaksätts med lite citron. Bryt makrillen i bitar och blanda ner. Lägg rikligt av röran på knäckebröd och njut av en snabb och enkel måltid.
![Makrillsröra med färskost och dill på knäcke](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_201010/cf_259/makrillsrora_med_farskost_och_dill_pa_knacke.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 silverlök
1 kruka dill
1 citron
1 förp varmrökt makrill peppar (à 190 g)
200 g färskost
4 skivor knäckebröd
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1515 KJ / 362 kCal
Fett28 g
Salt2 g
Kolhydrater14 g
Protein14 g
Kommentarer