Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

Varmrökt makrill kryddad med peppar bildar basen i denna goda röra som du serverar på knäckebröd. Du rör snabbt ihop den med silverlök, dill och färskost. Röran smaksätts med lite citron. Bryt makrillen i bitar och blanda ner. Lägg rikligt av röran på knäckebröd och njut av en snabb och enkel måltid.

Makrillsröra med färskost och dill på knäcke

Ingredienser

4 portioner
1   silverlök
1   kruka dill
1   citron
1   förp varmrökt makrill peppar (à 190 g)
200 g  färskost
4   skivor knäckebröd

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut färskost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1515 KJ / 362 kCal
Fett28 g
Salt2 g
Kolhydrater14 g
Protein14 g

Testa liknande recept

Knäckebröd med makrill och avokado
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rökt fisk med svamptartar
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Makrillmacka med solros
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grekisk makrill
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Makrill melt med vitlöksfräst spenat och prästost
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsklämma med rökt makrill och ishavssallad
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga