Mandelrårakor med muskotfräst spenat
![Mandelrårakor med muskotfräst spenat](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64126/cf_259/mandelrarakor_med_muskotfrast_spenat.jpg)
Spännande råkakor kryddade med garam masala och mandelspån som serveras med fräst bladspenat och en härlig yoghurt med muskot och hot bengal chutney. Himmelska smaker från Indien.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2002
![Mandelrårakor med muskotfräst spenat](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_64126/cf_259/mandelrarakor_med_muskotfrast_spenat.jpg)
Ingredienser
undefined
olja
2 påsar bladspenat (à 150 g)
salt och peppar
nymalen muskot
2 dl naturell yoghurt
1/2 dl hot bengal chutney
Mandelrårakor
1 kg potatis
1/2 dl mandelspån
2 msk garam masala
1 tsk salt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
nej tack
Martti
2016-02-13