Mangobröd
![Mangobröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_232447/cf_259/mangobrod.jpg)
Vackert gult och väldigt gott blir detta mangobröd. Ett lite kompaktare fruktbröd med fina smaker från nötter, ingefära och mango. Brödet passar perfekt till en lyxig frukost eller brunch.
![Mangobröd](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_232447/cf_259/mangobrod.jpg)
Ingredienser
1 bröd
2 msk färsk, riven ingefära
1 1/2 dl pecannötter
125 g rumsvarmt smör
2 dl strösocker
2 ägg
1 dl fruktdryck mango
1 tsk vaniljsocker
4 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 krm salt
1 förp fryst mango (à 250 g)
smör (till formen)
ströbröd (till formen)
För alla
Kontrollera noga innehållet i fruktdrycken.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smöret mot mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer