Mangoglass med passionsfrukt och maränger

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Mangoglass med passionsfrukt och maränger

Varför välja någon annan efterrätt när det finns glass? Du behöver inte göra mer än att snabbt koka upp din egen chokladsås och sedan mixa samman fryst mango och matyoghurt. För bästa konsistens bör denna ätas på en gång tillsammans med chokladsåsen, kärnor från passionsfrukten samt små minimaränger. Ett perfekt avslut på denna kväll!

Mangoglass med passionsfrukt och maränger

Ingredienser

4 portioner

Chokladsås

1 dl  vatten
1 dl  kakao
1 dl  strösocker
2   passionsfrukter

Glass

250 g  fryst mango
1/2   burk grekisk yoghurt (à 450 g)
1   påse minimaränger (à 100 g)

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri yoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurt till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1381 KJ / 330 kCal
Fett7 g
Salt0 g
Kolhydrater57 g
Protein6 g

Testa liknande recept

Tropisk dröm med mango och passionsfrukt
Betyg 3.6 av 5.
43 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Fryst chokladmousse med färsk frukt
Betyg 4 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Passionerad mangosorbet
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mango- och passionsglass
Betyg 4.3 av 5.
36 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbar med fryst chokladkräm
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladpavlova med lemoncurdgrädde och mango
Betyg 4.5 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga