Mangosorbet med kokos

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat
1
Mangosorbet med kokos

Mango och kokos passar ju lika bra ihop som handen i handsken! Mango mixas ihop med mjölk eller apelsinjuice innan den serveras i skålar. På toppen strös lite kokos över. En enkel och snabb efterrätt eller varför inte äta mangosorbet som mellanmål?

Mangosorbet med kokos

Ingredienser

2 portioner
250 g  fryst mango
1/2 dl  mjölk eller apelsinjuice
1/2 dl  kokosflingor eller kokoschips

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj juice eller laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: välj juice eller byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Näringsvärdet är beräknat med mellanmjölk.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Mycket enkelt och gott. Toppen om du ska fixa nåt snabbt till nån med allergi eller vegan.

Kristina

2024-06-07

Näringsvärde per portion

Energi680 KJ / 163 kCal
Fett7 g
Salt0.04 g
Kolhydrater20 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Passionerad mangosorbet
Betyg 3.8 av 5.
31 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb mangosorbet på fryst mango
Betyg 5 av 5.
12 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Mango- och bananglass med kokosgrädde
Betyg 4.3 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Apelsin- och Camparisorbet
Betyg 3.3 av 5.
39 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Exotiska fruktstrutar med vanilj och Fruktsmoothie
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Snabb mangoglass med kvarg
Betyg 4.3 av 5.
35 personer har röstat
Under 15 min att tillaga