Mangosorbet med kokos

Mango och kokos passar ju lika bra ihop som handen i handsken! Mango mixas ihop med mjölk eller apelsinjuice innan den serveras i skålar. På toppen strös lite kokos över. En enkel och snabb efterrätt eller varför inte äta mangosorbet som mellanmål?

Ingredienser
2 portioner
250 g fryst mango
1/2 dl mjölk eller apelsinjuice
1/2 dl kokosflingor eller kokoschips
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat med mellanmjölk.
Energi680 KJ / 163 kCal
Fett7 g
Salt0.04 g
Kolhydrater20 g
Protein2 g
Kommentarer
Kan man göra den i förväg och förvara i frysen?
Maritha
2025-02-28Hej Maritha! Ja, det går men då måste du ta ut den i förväg och låta den tina lite för den blir väldigt hård och isig av att stå i frysen. Lycka till, Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
2025-02-28Mycket enkelt och gott. Toppen om du ska fixa nåt snabbt till nån med allergi eller vegan.
Kristina
2024-06-07