Mangosorbet med kokos
![Mangosorbet med kokos](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_207516/cf_259/mangosorbet_med_kokos.jpg)
Mango och kokos passar ju lika bra ihop som handen i handsken! Mango mixas ihop med mjölk eller apelsinjuice innan den serveras i skålar. På toppen strös lite kokos över. En enkel och snabb efterrätt eller varför inte äta mangosorbet som mellanmål?
![Mangosorbet med kokos](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_207516/cf_259/mangosorbet_med_kokos.jpg)
Ingredienser
2 portioner
250 g fryst mango
1/2 dl mjölk eller apelsinjuice
1/2 dl kokosflingor eller kokoschips
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj juice eller laktosfri mjölkdryck.
Gör mjölkproteinfri: välj juice eller byt ut mjölk mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat med mellanmjölk.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi680 KJ / 163 kCal
Fett7 g
Salt0.04 g
Kolhydrater20 g
Protein2 g
Kommentar
Mycket enkelt och gott. Toppen om du ska fixa nåt snabbt till nån med allergi eller vegan.
Kristina
2024-06-07