Marängtoppade apelsinhalvor

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Marängtoppade apelsinhalvor

Enkelt och snabbt är det att sno ihop den här efterrätten av apelsin och marängsmet. Apelsinhalvorna gratineras snabbt i ugnen och sen väntar en underbar dessert!

Marängtoppade apelsinhalvor

Ingredienser

4 portioner
2   äggvitor
4 msk  socker
rivet skal av 1   apelsin
2   blodapelsiner

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi541 KJ / 129 kCal
Fett0.5 g
Kolhydrater26.2 g
Protein3.4 g

Testa liknande recept

Granité på citrus med crème fraiche och maräng
Betyg 4.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citrussallad med mynta och chiafrön
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citrussallad med lime- och myntasocker
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tiramisu med blodapelsin och mynta
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Jordgubbsparfait på maräng med apelsinsås
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Små kanelsuffléer med rabarberkompott
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga