Marängtoppade apelsinhalvor
![Marängtoppade apelsinhalvor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_46833/cf_259/marangtoppade_apelsinhalvor.jpg)
Enkelt och snabbt är det att sno ihop den här efterrätten av apelsin och marängsmet. Apelsinhalvorna gratineras snabbt i ugnen och sen väntar en underbar dessert!
![Marängtoppade apelsinhalvor](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_46833/cf_259/marangtoppade_apelsinhalvor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 äggvitor
4 msk socker
rivet skal av 1 apelsin
2 blodapelsiner
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos och mjölkprotein men innehåller ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi541 KJ / 129 kCal
Fett0.5 g
Kolhydrater26.2 g
Protein3.4 g
Kommentarer