Marinerad paprika med kapris och sardeller

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Marinerad paprika med kapris och sardeller

Marinerad paprika med kapris och sardeller är ett festligt tillbehör på middagsbordet. Paprikan som ugnsbakas blir härligt saftig och sardellerna bidrar med fin sälta. Serveras tillsammans med rucolasallad och cocktailkapris.

Marinerad paprika med kapris och sardeller

Ingredienser

4 portioner
2   röda paprikor
2   gula paprikor
1   påse rucolasallad
1   ask sardeller i olja
8   cocktailkapris
2 msk  olivolja
1 msk  balsamvinäger
svartpeppar
4 msk  rostade pinjenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Paprikan blir helt ljuvlig när man ugnsbakar den som i detta recept. Jag brukar göra detta ofta och många gäster tycker att det är mycket gott!

Ann-catrine

2007-02-03

Testa liknande recept

Vitlöksmarinerade oliver och kapris
Betyg 3.3 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bönsallad med pinjenötter
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Crostini med olika toppings
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rosmarinpotatis med kapris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Getostgrillad paprika
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakade rödbetor med rucolaolja
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga