Marinerade jordgubbar
![Marinerade jordgubbar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_20328/cf_259/marinerade_jordgubbar.jpg)
Frisk och effektfull dessert. Marinerade jordgubbar kokas i en lag av vin, vatten och vaniljstång. Låt ligga ett dygn i marinaden och servera dem riktigt kalla.
![Marinerade jordgubbar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_20328/cf_259/marinerade_jordgubbar.jpg)
Ingredienser
10 portioner
5 dl rött vin
3 dl vatten
2 dl strösocker
1 vaniljstång
2 liter små jordgubbar
För alla
Rätten är gluten-, laktos-, mjölkprotein- och äggfri.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi541 KJ / 129 kCal
Fett0 g
Kommentarer