Marinerade kantareller
![Marinerade kantareller](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16708/cf_259/marinerade_kantareller.jpg)
Marinerade kantareller är en mycket aromatisk rätt. Fantastiska smaker från svamp, citron, schalottenlök och persilja gör rätten till ett festligt tillbehör.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2007
![Marinerade kantareller](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16708/cf_259/marinerade_kantareller.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl kantareller
2 msk finhackad bladpersilja
2 msk finhackad schalottenlök
3 msk färskpressad citronjuice
4 msk olivolja
2 krm salt
1 krm svartpeppar
För alla
Fri från gluten, latos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi590 KJ / 140 kCal
Fett15 g
Kommentarer