Massamman paneer

Betyg 2.2 av 5.
19 personer har röstat
8
Massamman paneer

Massaman grytbas är en milt kryddad curry med fylliga smaker från det thailändska köket. Tillsammans med paneerost, broccoli och tomat blir detta en krämig rätt som för tankarna österut till Thailand. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 2 2024

Massamman paneer

Ingredienser

4 portioner
250 g  broccoli
2   förp paneer ost (à 225 g)
1 tsk  olja
1   vitlöksklyfta
400 ml  massaman curry grytbas
1/2 dl  vatten
1/2 tsk  sambal oelek
4   port äggnudlar
250 g  körsbärstomater

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.2 av 5.
19 personer har röstat

Kommentarer

Gott! Hade i extra sambal ( 1 msk)riven ingefära och en lök. Vill gärna ha lite hetta i maten.

Maria

2024-01-21

Smaklöst och trist. Grytbasen skurit sig och såg oerhört oaptitlig ut

Evelina

2024-01-08

Tyvärr väldigt smaklöst och konstig konsistens på grytbasen. Hade varit enklare med kokosmjölk och t ex röd curry-pasta.

Hanna

2023-10-15

Testa liknande recept

Vegocurry med broccoli och halloumi
Betyg 3.9 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Thaigryta med bellaverde och räkor
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Paneng currykyckling med tomater
Betyg 3.6 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fläskfärsgryta med nudlar
Betyg 4.2 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nudlar med pak choi och kyckling
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Räkcurry med nudlar
Betyg 3.9 av 5.
60 personer har röstat
Under 30 min att tillaga