Matig kasslergryta med ris
![Matig kasslergryta med ris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_166496/cf_259/matig_kasslergryta_med_ris.jpg)
Tomater, lök och broccolibuketter samsas med den matiga kasslern och blir tillsammans en mästerlig smakupplevelse. Till grytan serverar du ris och bröd och rätten är sedan klar att avnjuta.
![Matig kasslergryta med ris](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_166496/cf_259/matig_kasslergryta_med_ris.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 purjolök
1 vitlöksklyfta
1 msk matfett
3 dl ris
1 köttbuljongtärning + vatten
300 g kassler
250 g broccolibuketter
salt och peppar
2 tomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer